2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİM BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

• Sonuçlar; https://enstitubasvuru.erciyes.edu.tr  adresine tıklayarak başvuruda kullandığınız e-posta ve oluşturduğunuz şifre ile başvuru sistemine giriş yaparak sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

• Kesin kayıt hakkı kazanan ASİL aday öğrencilerin kayıtları; 20-21 Ağustos 2024 tarihlerinde sistem üzerinden, Enstitümüz tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Adayların kayıtlarının yapılması için şahsen gelmesine belge ya da e-posta göndermesine gerek yoktur.

• Kesin kayıt yaptırmak İSTEMEYEN ASİL adayların; 21 Ağustos 2024 saat 16:00’e kadar ebil@erciyes.edu.tr  e-posta adresine kayıt yaptırmak istemediğini belirtir imzalı dilekçesini ve kimlik fotokopisini göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde adayların kesin kayıtları yapılacaktır.( e-posta gönderirken bilgi olarak Adı –Soyadı, Kimlik Numarası, Program adı yazılması gerekmektedir.)

Başka bir lisansüstü programda (tezli yüksek lisans/doktora) kayıtlı bulunan aday öğrencilerin; kesin kayıt işlemlerinin yapılması için 21 Ağustos 2024 tarihinde kayıtlarının silinmiş olmaları gerekmektedir. Aksi takdirde aday öğrenci kesin kayıt hakkını kaybeder.

• Kesin kayıt hakkı kazanan Tezsiz İkinci Öğretim ASİL aday öğrencilerin; 21 Ağustos 2024 saat 16:00’e kadar birinci dönem ücreti olan 12.600 TL. (Güz dönemi 5 ders x 2.520 = 12.600 TL.) Halkbank Erciyes Üniversitesi Şubesi IBAN NO: TR 32 0001 2001 2410 0006 0001 40 hesap numarasına yatırmaları gerekmektedir. Öğrenim ücretlerini yatırdıklarına dair dekontlarını Enstitümüz ebil@erciyes.edu.tr adresine gönderdikleri takdirde kesin kayıtları yapılacaktır. Banka Dekontunu göndermeyen aday kesin kayıt hakkını kaybeder. Kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısı en az 30 (otuz) olması durumunda ilgili anabilim dalında program açılacaktır. (e-posta gönderirken bilgi olarak Adı-Soyadı, Kimlik Numarası, Program adı yazılması gerekmektedir.)

*2024-2025 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılı Sınıf Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans İkinci Öğretim Programı lisansüstü öğrenci kontenjanlarına yeterli sayıda (40) başvuru olmadığından dolayı program açılmayacaktır.

• Kesin kayıtları yapılan öğrenciler; 09-17 Eylül 2024 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİSİS) https://obisis.erciyes.edu.tr  üzerinden şifremi bilmiyorum’ u tıklayarak istenilen bilgileri ekleyip, şifresini oluşturarak ders kayıt sekmesinden ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Önemle duyurulur.

16 Ağustos 2024 Cuma
Toplam 0 görüntüleme