YÜKSEK LİSANS TEZ ÖNERİSİ SUNACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !!!

TEZ ÖNERİSİ SUNACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

Ders dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin tez dönemine geçmeleri için;

*Tez çalışmaları etik kurul kararı gerektirmeyen öğrencilerimiz; tez konusu ve tez yazım kurallarına uygun şekilde hazırlanmış, tez danışmanları tarafından onaylanmış tez önerilerini en geç 28 Ağustos 2024 tarihine kadar ilgili Anabilim Dalı Başkanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir.

* Tez çalışmaları etik kurul kararı gerektiren ve Etik Kurula başvuru yapan öğrencilerimiz; 09-17 Eylül 2024 tarih aralığında ders kayıt döneminde ‘Etik Kurul Kararı Bekliyorum’ seçeneğini işaretleyerek kayıtlarını yaptırabilirler. Etik kurul kararı/kurum izinleri alındıktan sonra tez konusu ve tez yazım kurallarına uygun şekilde hazırlanmış, tez danışmanları tarafından onaylanmış tez önerilerini en geç 31 Ekim 2024 tarihine kadar ilgili Anabilim Dalı Başkanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir. 31 Ekim 2024 tarihine kadar tez önerisi teslim eden öğrencilerimizin Enstitü Yönetim Kurulu kararıyla onaylanmasından sonra uzmanlık alan dersi ile tez çalışması derslerinin seçimi tarafımızdan yapılacaktır. Önemle duyurulur.

23 Ağustos 2024 Cuma